Primales

Shop

VEČ O NAS

Kontaktirajte nas preko naslednjih kontaktov:
🏢 Primales, Primož Vrbanič, s.p.

Podgorje 31A, Apače

✉️ info@primales.si
📱(+386) 41 594 262

Pošljite nam sporočilo


  Z oddajo povpraševanja se strinjam s splošnimi pogoji in prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Primož Vrbanič s.p., kot upravljavec zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom komuniciranja ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s povpraševanjem. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

  Zgodovina podjetja

  Vse skupaj se je začelo v dedkovi delavnici davnega leta 1992, ko se je lastnik in direktor Primož Vrbanič navdušil nad obdelavo lesa. Že v osnovni šoli je bil dejaven pri lesarskem krožku. Potem je šolanje nadeljeval na Lesarski šoli Maribor na kateri je tudi postal inžiner lesarstva.

  Leta 2016 je Primož ustanovil podjetje za montažo in manjša mizarska dela. Kot vsaki posel se je tudi ta začel v domači garaži, vendar je ta hitro postala premajhna zato se je podjetje razširilo in preselilo v Podgorje v bivšo mizarsko delavnico v kateri so izdelovali pohištvo med drugim tudi za Olimpijske igre v Sočiju v Rusiji.

  Poslanstvo in vizija

  Postati prepoznavno mizarsko podjetje v širši regiji, ki bo dajala poudarek varovanju okolja in krožnemu gospodarstvu. Družba, ki smotrno uporablja les v svoj prid in se uvršča med razvite družbe.

  Proces izdelave vašega pohištva lahko spremljate

  Pri nas si proces izdelave vašega pohištva lahko ogledate med samo izdelavo v naši delavnici. Do svojih strank gojimo zaupanje in gradimo na popolni transparentnosti. Naše pohištvo je 100% izdelano v Sloveniji.


  Kontakt

  Primales, Primož Vrbanič, s.p.

  • 041594262
  • info@primales.si
  • Panonska 18
  • 9250 G. Radgona

  NOVICE

  Želite biti obveščeni o novostih? Vpišite vaš email.